17 лютого 2015

Моє кохання,  як  метелик – 

                               тендітне, ніжне, боязке…



В житті швидкоплиннім,
Бурхливім, невпиннім
Так мало приємних хвилин!
Найбільша ж приємність -
В коханні взаємність, -
Так твердить Святий Валентин.


Тема кохання нікого не залишає байдужим, а лютневі дні наповнені якимось особливим настроєм: очікуванням радості, дива, щастя. Хочеться посміхатися, співати, читати ліричні вірші.
З таким світлим квітучим настроєм зібрались в неділю 15 лютого в бібліотеці учасники гуртка любителів читання «СТИХіЯ» на святкову зустріч в літературній вітальні «Це від любові сонячно стає».

Учасники свята читали світову класику – вірші про кохання. Відбувся і поетичний дебют – шестикласниця Катерина представила на суд слухачів власні ліричні вірші.



Молодші читачі згадали казки, в яких світлі почуття дружби, любові допомагали героям подолати будь-які негаразди – «Русалочку», «Рапунцель», «Снігову королеву».

    Символ свята -  валентинки,  зроблені руками дітей, прикрашали бібліотеку протягом всього тижня. А під час зустрічі хлопці і дівчата виклали «солодке» серце із яскравих червоних цукерок, які потім учасники свята розібрали на талісмани.






     І звісно ж, яке свято без ігор, веселих конкурсів і вікторин? Гуртківці відшукували літературні пари, вчилися говорити друг другу компліменти, хлопці дізналися, як можна галантно і нетривіально запросити дівчину на побачення!
Протягом семи днів в інтернет-центрі проходив тиждень романтичних історій «І знову про любов». Тож і наприкінці свята дівчата і хлопці змогли переглянути фільми і мультики про велику і непереможну силу справжньої дружби і кохання.

Немає коментарів:

Дописати коментар