23 травня 2015

IV регіональний фестиваль- конкурс ігрових програм "Казкова гра"


Казкова граУ четвер, 21 травня, дитяче містечко «Казка» було сповнене сміху, яскравих фарб і музики! Тут стартував IV регіональний фестиваль-конкурс «Казкова гра». З відкриттям фестивалю дітей - учасників з різних міст України привітав «головний чарівник міста Миколаєва» - так представила його дітлахам ведуча свята - міський голова Юрій Гранатуров. У відкритті фестивалю також взяли участь заступник міського голови Євген Шевченко, голова адміністрації Заводського району В'ячеслав Карцев, начальник управління з питань культури та охорони культурної спадщини міської ради Лілія Заворотня.



Казкова гра





Олена Вікторівна Шевченко, директор дитячого містечка «Казка», розповіла, що в ході фестивалю були представлені дитячі ігрові програми, квести, спортивні програми. Боротьба на майданчиках тривала три дні.
У фестивалі-конкурсі «Казкова гра» брали участь команди Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв, колектив «Школи Дитячого ТВ», загальноосвітніх шкіл №3 і №16 міста Миколаєва, школи міста Первомайська, бібліотеки ім. Лягіна і  бібліотеки для дітей №2. Наша бібліотека взяла участь в фестивалі з програмою "Бібліо-гастролі. Гала-концерт літературних зірок".










Концерт з нагоди відкриття, безперечно, вдався – про це свідчили захоплені дитячі посмішки та дружні оплески, якими винагороджували кожного маленького артиста.

казкова гра



Немає коментарів:

Дописати коментар