26 липня 2022

28 липня 2022 року ми вперше відзначимо День Української Державності.

28 липня 2022 року ми вперше відзначимо День Української Державності.
Цей день буде утверджувати зв’язок українців, які живуть тепер, з багатьма поколіннями нашого народу. В основі концепції Дня Державності України покладена ідея утвердження зв’язку українців крізь віки та покоління. Понад тисячу років державотворчому досвіду українців, нашій культурі, нашій самобутності, українському характеру.
День Української Державності запроваджений на утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення, а також для протидії російській дезінформації та історичним фейкам про буцімто єдність походження українського та російського народів, а також міфу про те, що Україна – молода держава, адже наш герб походить від родового знаку Рюриковичів, а саме від знаку Володимира Великого, а це є прямим свідченням нашої тисячолітньої історії.
Тризуб — символ суверенної держави і нашої свободи, що викликає почуття єдності, символ спадкоємності традицій української державності. Сьогодні наш герб є символом боротьби, незалежності, історії та ідентичності.

Немає коментарів:

Дописати коментар